М 48 Мельниченко, Т. І. Гігієнічні аспекти застосування синтетичних барвників у харчовій промисловості : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. биол. наук : [спец.]14.02.01 "Гігієна та професійна патологія" / Т. І. Мельниченко ; Ін-т гігієни та мед. екології ім. О. М. Марзєєва. - Київ : [б. и.], 2009. - 20 с. - Бібліогр.: с.14-16
MeSH-main: ПИЩЕВАЯ ПРОМЫШЛЕННОСТЬ -- FOOD INDUSTRY ПИЩЕВЫЕ КРАСИТЕЛИ -- FOOD COLORING AGENTS (стандарты) ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD (стандарты) ПИЩЕВАЯ САНИТАРИЯ -- FOOD INSPECTION (стандарты) Additional Access Points: Ін-т гігієни та мед. екології ім. О. М. Марзєєва Number of copies: 1 КСХ (1) Free: КСХ (1) |