613.2
В 58


    Власенко, В. В.
    Фізіологія та гігієна харчування [Text] : навч. посіб. / В. В. Власенко, І. Г. Власенко ; рец.: М. Ю. Макарчук, Г. К. Палій. - Вінниця : Меркьюрі-Поділля, 2012. - 300 с. - Гриф надано МОН України (лист № 1.4/18—Г-1478 від 23.06.2008 р.). - Бібліогр.: с. 293-295. - ISBN 978-966-2696-22-6
Notes about the origin:
Copies. 521294 : з б-ки Палія Г. К.,
UDC

MeSH-main:
ПИТАНИЯ ФИЗИОЛОГИЯ -- NUTRITIONAL PHYSIOLOGICAL PHENOMENA
ГИГИЕНА -- HYGIENE (обучение)
НАУКА О ПИТАНИИ -- NUTRITIONAL SCIENCES (методы, организация и управление)
Annotation: У навчальному посібнику розкрито будову та функції основних систем організму, фізіолого-гігіснічний вплив їжі та окремих нутріснтів, що дозволяє критично підійти до вибору харчових продуктів, та складання раціонів харчування. Посібник призначений для студентів напряму підготовки «Харчові технології та інженерія»
Additional Access Points:
Власенко, І. Г.
Макарчук, М. Ю. \рец.\
Палій, Г. К. \рец.\

Number of copies: 1
НА (1)
Free: НА (1)