Я 97 Ященко, Оксана Владиславівна. Гігієнічна оцінка харчової та біологічної цінності грибів, культивованих на поживних середовищах з додаванням наноцитратів біометалів : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. біол. наук : [спец.]14.02.01 "Гігієна" / О. В. Ященко ; Ін-т гігієни та мед. екології ім. О. М. Марзєєва. - Київ : [б. в.], 2013. - 21 с. - Бібліогр.: с. 16-19
MeSH-головна: ГРИБЫ -- FUNGI МИЦЕЛИЙ -- MYCELIUM (рост и развитие) ЦИТРАТЫ -- CITRATES (токсичность) Дод.точки доступу: Ін-т гігієни та мед. екології ім. О. М. Марзєєва Примірників всього: 1 КСХ (1) Вільні: КСХ (1) |