613.2
Я 97


    Ященко, Оксана Владиславівна.
    Гігієнічна оцінка харчової та біологічної цінності грибів, культивованих на поживних середовищах з додаванням наноцитратів біометалів : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. біол. наук : [спец.]14.02.01 "Гігієна" / О. В. Ященко ; Ін-т гігієни та мед. екології ім. О. М. Марзєєва. - Київ : [б. в.], 2013. - 21 с. - Бібліогр.: с. 16-19
УДК

MeSH-головна:
ГРИБЫ -- FUNGI
МИЦЕЛИЙ -- MYCELIUM (рост и развитие)
ЦИТРАТЫ -- CITRATES (токсичность)
Дод.точки доступу:
Ін-т гігієни та мед. екології ім. О. М. Марзєєва

Примірників всього: 1
КСХ (1)
Вільні: КСХ (1)