613.2
В 58


    Власенко, В. В.
    Фізіологія та гігієна харчування [Текст] : навч. посіб. / В. В. Власенко, І. Г. Власенко ; рец.: М. Ю. Макарчук, Г. К. Палій. - Вінниця : Меркьюрі-Поділля, 2012. - 300 с. - Гриф надано МОН України (лист № 1.4/18—Г-1478 від 23.06.2008 р.). - Бібліогр.: с. 293-295. - ISBN 978-966-2696-22-6
Примітки про походження:
Прим. 521294 : з б-ки Палія Г. К.,
УДК

MeSH-головна:
ПИТАНИЯ ФИЗИОЛОГИЯ -- NUTRITIONAL PHYSIOLOGICAL PHENOMENA
ГИГИЕНА -- HYGIENE (обучение)
НАУКА О ПИТАНИИ -- NUTRITIONAL SCIENCES (методы, организация и управление)
Анотація: У навчальному посібнику розкрито будову та функції основних систем організму, фізіолого-гігіснічний вплив їжі та окремих нутріснтів, що дозволяє критично підійти до вибору харчових продуктів, та складання раціонів харчування. Посібник призначений для студентів напряму підготовки «Харчові технології та інженерія»
Дод.точки доступу:
Власенко, І. Г.
Макарчук, М. Ю. \рец.\
Палій, Г. К. \рец.\

Примірників всього: 1
НА (1)
Вільні: НА (1)