Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5/Т 38
Автор(и) : Капліна Т. В., Білоусько О. А., Шаповал Н. І., Кущ Л. І.
Назва : Технологія продукції ресторанного господарства. Полтавська кухня : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл.
Вихідні дані : Київ: Центр учбової літ., 2008
Кільк.характеристики :280 с
Примітки : Бібліогр.: с.277-279
ISBN, Ціна 978-966-364-743-2: 55.00 р.
УДК : 641.5 + 641.5(075.8)
MeSH-головна: ПИЩЕВАЯ ТЕХНОЛОГИЯ -- FOOD TECHNOLOGY
КУЛИНАРИЯ -- COOKING
ПИЩЕВЫЕ РЕЦЕПТЫ -- FOOD, FORMULATED
РЕСТОРАНЫ -- RESTAURANTS
УКРАИНА -- UKRAINE
Анотація: Викладено основи технології продукції ресторанного господарства, фізико-хімічні, біохімічні та технологічні зміни при оброблянні сировини та напівфабрикатів. Подано асортимент сировини, що використовується у закладах ресторанного господарства, вимоги до її якості. Вперше проведено історико-етнографічні дослідження полтавської кухні. Представлено сучасний асортимент фірмових страв полтавської кухні.
Примірники :НА(1)
Вільні : НА(1)
Дод.точки доступу:
Капліна, Т. В.
Білоусько, О. А.
Шаповал, Н. І.
Кущ, Л. І.