Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2/М 48
Автор(и) : Мельниченко Т. І.
Назва : Гігієнічні аспекти застосування синтетичних барвників у харчовій промисловості : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. биол. наук : [спец.]14.02.01 "Гігієна та професійна патологія"
Вихідні дані : Київ, 2009
Кільк.характеристики :20 с
Колективи : Ін-т гігієни та мед. екології ім. О. М. Марзєєва
Примітки : Бібліогр.: с.14-16
УДК : 613.2 + 613.29
MeSH-головна: ПИЩЕВАЯ ПРОМЫШЛЕННОСТЬ -- FOOD INDUSTRY
ПИЩЕВЫЕ КРАСИТЕЛИ -- FOOD COLORING AGENTS
ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD
ПИЩЕВАЯ САНИТАРИЯ -- FOOD INSPECTION
Примірники :КСХ(1)
Вільні : КСХ(1)
Дод.точки доступу:
Ін-т гігієни та мед. екології ім. О. М. Марзєєва