Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 613.2/М 48 Автор(и) : Мельниченко Т. І. Назва : Гігієнічні аспекти застосування синтетичних барвників у харчовій промисловості : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. биол. наук : [спец.]14.02.01 "Гігієна та професійна патологія" Вихідні дані : Київ, 2009 Кільк.характеристики :20 с Колективи : Ін-т гігієни та мед. екології ім. О. М. Марзєєва Примітки : Бібліогр.: с.14-16 УДК : 613.2 + 613.29 MeSH-головна: ПИЩЕВАЯ ПРОМЫШЛЕННОСТЬ -- FOOD INDUSTRY ПИЩЕВЫЕ КРАСИТЕЛИ -- FOOD COLORING AGENTS ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD ПИЩЕВАЯ САНИТАРИЯ -- FOOD INSPECTION Примірники :КСХ(1) Вільні : КСХ(1) Дод.точки доступу: Ін-т гігієни та мед. екології ім. О. М. Марзєєва |