Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 613.2/К 32 Автор(и) : Квасьнєвскі, Ян Назва : Оптимальне харчування. Принципи і кулінарні рецепти : [наук.-практ. вид.] Вихідні дані : Львів: Добра справа, 2007 Кільк.характеристики :192 с Примітки : Бібліогр.: с.176 -178 ISBN, Ціна 966-7964-27-2: 30.00 р. УДК : 613.2 MeSH-головна: ДИЕТОЛОГИЯ -- DIETETICS ПИЩА ЗДОРОВАЯ -- HEALTH FOOD КУЛИНАРИЯ -- COOKING ПИЩЕВЫЕ РЕЦЕПТЫ -- FOOD, FORMULATED Зміст : Передмови до українського видання ; Вступ ; Принципи оптимального харчування ; Для чого потрібно харчуватися в оптимальний спосіб? ; Неправильне харчування - основна причина хвороб ; Вплив оптимального харчування на хворих людей ; Білок - основний харчовий складник ; Жир = Енергія ; Вуглеводи - так, але скільки? ; Практичні вказівки до оптимального харчування ; Японська дієта ; Поживність харчових продуктів з точки зору оптимального харчування ; Яйця ; Молоко і молокопродукти ; М’ясо і м’ясопродукти ; Жири як харчова сировина ; Горіхи ; Овочі і фрукти ; Хлібопродукти ; Цукор, мед, солодощі ; Приправи, харчові додатки, алкоголь, сигарети ; Харчування в особливих фізіологічних станах і під час хвороб ; Три традиційні моделі харчування ; Харчування вагітних жінок ; Харчування немовлят ; Харчування дітей ; Харчування хворих людей ; Ожиріння і оптимальне харчування ; Рецепти страв, згідно з принципами оптимального харчування ; Зразкове меню на перші 2 тижні оптимального харчування ; Таблиці поживності продуктів харчування ; Список літератури Анотація: Книга є дуже цінною для всіх хто підтримує сучасні погляди на здоров’я людини, які міцно пов’язані з досвідом та знаннями про оптимальне харчування. Враховуючи всі аспекти здоров’я людини , можна сказати, що здоров’я це нормальний розвиток тіла, інтелекту, психіки індивідуума через застосування методу оптимального харчування Яна Кваснєвського. Ми висловлюємо щиру подяку вченому дієтологу доктору Кваснєвському за турботу і вболівання та прагнення вирішення проблеми здорового оптимального харчування в Україні Примірники : всього : ЧЗ(1), НА(1) Вільні : ЧЗ(1), НА(1) Дод.точки доступу: Романчук, Надія \пер. з пол.\ |