Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2/Я 97
Автор(и) : Ященко, Оксана Владиславівна
Назва : Гігієнічна оцінка харчової та біологічної цінності грибів, культивованих на поживних середовищах з додаванням наноцитратів біометалів : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. біол. наук : [спец.]14.02.01 "Гігієна"
Вихідні дані : Київ, 2013
Кільк.характеристики :21 с
Колективи : Ін-т гігієни та мед. екології ім. О. М. Марзєєва
Примітки : Бібліогр.: с. 16-19
УДК : 613.2
MeSH-головна: ГРИБЫ -- FUNGI
МИЦЕЛИЙ -- MYCELIUM
ЦИТРАТЫ -- CITRATES
Примірники :КСХ(1)
Вільні : КСХ(1)
Дод.точки доступу:
Ін-т гігієни та мед. екології ім. О. М. Марзєєва