Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 613.2/Я 97 Автор(и) : Ященко, Оксана Владиславівна Назва : Гігієнічна оцінка харчової та біологічної цінності грибів, культивованих на поживних середовищах з додаванням наноцитратів біометалів : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. біол. наук : [спец.]14.02.01 "Гігієна" Вихідні дані : Київ, 2013 Кільк.характеристики :21 с Колективи : Ін-т гігієни та мед. екології ім. О. М. Марзєєва Примітки : Бібліогр.: с. 16-19 УДК : 613.2 MeSH-головна: ГРИБЫ -- FUNGI МИЦЕЛИЙ -- MYCELIUM ЦИТРАТЫ -- CITRATES Примірники :КСХ(1) Вільні : КСХ(1) Дод.точки доступу: Ін-т гігієни та мед. екології ім. О. М. Марзєєва |