Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 613.2/К 80 Автор(и) : Кретович В. Л., Токарева Р. Р. Назва : Проблема пищевой полноценности хлеба Вихідні дані : Москва: Наука, 1978 Кільк.характеристики :288 с.: ил., табл. Колективи : Ин-т биохимии им. А. Н. Баха Примітки : Библиогр.: с. 248-286 Ціна : 2.30 р. УДК : 613.2 MeSH-головна: ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD ХЛЕБ -- BREAD Примірники : всього : НА(1), КСХ(1) Вільні : НА(1), КСХ(1) Дод.точки доступу: Токарева, Р. Р. Опарин, A. И. \отв. ред.\ Ин-т биохимии им. А. Н. Баха |