Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2/К 80
Автор(и) : Кретович В. Л., Токарева Р. Р.
Назва : Проблема пищевой полноценности хлеба
Вихідні дані : Москва: Наука, 1978
Кільк.характеристики :288 с.: ил., табл.
Колективи : Ин-т биохимии им. А. Н. Баха
Примітки : Библиогр.: с. 248-286
Ціна : 2.30 р.
УДК : 613.2
MeSH-головна: ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD
ХЛЕБ -- BREAD
Примірники : всього : НА(1), КСХ(1)
Вільні : НА(1), КСХ(1)
Дод.точки доступу:
Токарева, Р. Р.
Опарин, A. И. \отв. ред.\
Ин-т биохимии им. А. Н. Баха