Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 613.2.099/М 62 Автор(и) : Минор Т. Е., Март Е. Х. Назва : Стафилококки в пищевых продуктах Вихідні дані : Москва: Пищевая пром-сть, 1980 Кільк.характеристики :232 с.: рис., табл. Переклад видання: Theodore E. Minor Staphylococci and Their Significance in Foods/ E. Minor Theodore, H. Marth Elmer. -Amsterdam, 1976 Примітки : Библиогр.: с. 185-223. - Предм. указ.: с. 224-228 Ціна : 1.20, 3.30, р. УДК : 613.2.099 MeSH-головна: ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ МИКРОБИОЛОГИЯ -- FOOD MICROBIOLOGY СТАФИЛОКОККИ -- STAPHYLOCOCCUS Примірники : всього : КСХ(3) Вільні : КСХ(3) Дод.точки доступу: Март, Е. Х. Королева, Н. С. \с англ. пер.\ Семенихина, В. Ф. \с англ. пер.\ Нефедьева, Н. П. \с англ. пер.\ Theodore, E. Minor Elmer, H. Marth |