Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2.099/М 62
Автор(и) : Минор Т. Е., Март Е. Х.
Назва : Стафилококки в пищевых продуктах
Вихідні дані : Москва: Пищевая пром-сть, 1980
Кільк.характеристики :232 с.: рис., табл.
Переклад видання: Theodore E. Minor Staphylococci and Their Significance in Foods/ E. Minor Theodore, H. Marth Elmer. -Amsterdam, 1976
Примітки : Библиогр.: с. 185-223. - Предм. указ.: с. 224-228
Ціна : 1.20, 3.30, р.
УДК : 613.2.099
MeSH-головна: ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ МИКРОБИОЛОГИЯ -- FOOD MICROBIOLOGY
СТАФИЛОКОККИ -- STAPHYLOCOCCUS
Примірники : всього : КСХ(3)
Вільні : КСХ(3)
Дод.точки доступу:
Март, Е. Х.
Королева, Н. С. \с англ. пер.\
Семенихина, В. Ф. \с англ. пер.\
Нефедьева, Н. П. \с англ. пер.\
Theodore, E. Minor
Elmer, H. Marth