Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.4/Е 64
Назва : Енциклопедія домашнього консервування
Вихідні дані : Харків: Клуб Сімейного Дозвілля, 2008
Кільк.характеристики :416 с
Примітки : Алф. покажч. рецептів: с. 406-413
ISBN, Ціна 978-966-343-628-9: 60.00 р.
УДК : 641.4 + 641.4(031)
MeSH-головна: КУЛИНАРИЯ -- COOKING
ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ ОБРАБОТКА -- FOOD HANDLING
Анотація: «Енциклопедія домашнього консервування» є книжкою, у якій зібрано докладні описи різних видів заготівель: соління, квашення, маринування, приготування варення та джемів (зокрема, й солодощі для діабетиків). Крім традиційних рецептів власне української «консерваторії», до книжки увійшли екзотичні, оригінальні та вишукані рецепти, які стануть у пригоді творчо налаштованим консервувальникам. Ця книжка — добрий порадник як досвідченим кулінарам, так і консервувальникам-початківцям
Примірники :НА(1)
Вільні : НА(1)
Дод.точки доступу:
Сокол, І. О. \авт.-уклад.\