Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 613.2/В 58 Автор(и) : Власенко В. В., Власенко І. Г. Назва : Фізіологія та гігієна харчування : навч. посіб. Вихідні дані : Вінниця: Меркьюрі-Поділля, 2012 Кільк.характеристики :300 с Примітки : Бібліогр.: с. 293-295. - Гриф надано МОН України (лист № 1.4/18—Г-1478 від 23.06.2008 р.) ISBN, Ціна 978-966-2696-22-6: 38.00 р. УДК : 613.2 + 613.2(075.8) + 612.3(075.8) MeSH-головна: ПИТАНИЯ ФИЗИОЛОГИЯ -- NUTRITIONAL PHYSIOLOGICAL PHENOMENA ГИГИЕНА -- HYGIENE НАУКА О ПИТАНИИ -- NUTRITIONAL SCIENCES Анотація: У навчальному посібнику розкрито будову та функції основних систем організму, фізіолого-гігіснічний вплив їжі та окремих нутріснтів, що дозволяє критично підійти до вибору харчових продуктів, та складання раціонів харчування. Посібник призначений для студентів напряму підготовки «Харчові технології та інженерія» Примірники :НА(1) Вільні : НА(1) Дод.точки доступу: Власенко, І. Г. Макарчук, М. Ю. \рец.\ Палій, Г. К. \рец.\ |