613.2
W 64


    WHO (World Health Organization).
    Evaluation of certain contaminants in food [Text] : seventy-second report of the Joint FAO/ WHO Expert Committee on Food Additives / WHO (World Health Organization). - Geneva : World Health Organization, 2011. - 105 p. - (WHO Technical Report Series ; 959). - ISBN 978 92 4 120956 5
УДК

MeSH-главная:
ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ ЗАГРЯЗНЕНИЕ -- FOOD CONTAMINATION (профилактика и контроль)
АКРИЛАМИД -- ACRYLAMIDE (токсичность)
МЫШЬЯК -- ARSENIC (токсичность)
ТРИХОТЕЦЕНЫ -- TRICHOTHECENES (токсичность)
ФУРАНЫ -- FURANSFURANS (токсичность)
РТУТЬ -- MERCURY (токсичность)
ПЕРХЛОРАТЫ -- PERCHLORATES (токсичность)
РИСКА ОЦЕНКА -- RISK ASSESSMENT
ВСЕМИРНАЯ ОРГАНИЗАЦИЯ ЗДРАВООХРАНЕНИЯ -- WORLD HEALTH ORGANIZATION
Экземпляры всего: 1
ІЛ (1)
Свободны: ІЛ (1)