544
Ф 11


   
    Фізична та колоїдна хімія [Текст] : навч. посіб. / С. О. Самойленко [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Світ Книг, 2022. - 340 с. - Рек. Вченою радою Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі (протокол № 16 від 03.07.2017 р.) . - Бібліогр.: с. 338-339. - ISBN 978-966-2678-55-0
УДК

MeSH-главная:
ХИМИЯ ФИЗИЧЕСКАЯ -- CHEMISTRY, PHYSICAL (методы, обучение)
КОЛЛОИДЫ -- COLLOIDS (химия)
Аннотация: Посібник призначено для студентів, що навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології». Матеріал посібника дозволяє ознайомитися з найбільш поширеними аналітичними методами, які застосовуються під час виробництва та контролю якості харчової продукції. Ознайомлення з фізико-хімічними методами дослідження дозволить навчитися визначати концентрацію і властивості розчінів і дисперсних систем, досліджувати кінетику фізико-хімічних і технологічних процесів, засвоїти основні закономірності процесів одержання, коагуляції та стабілізації золів, набрякання ВМС. Посібник може бути корисним спеціалістам, що займаються проблемами виробництва та контролю якості харчових продуктів, дослідження харчових систем та питаннями харчової та продовольчої безпеки
Доп.точки доступа:
Самойленко, С. О.
Отрошко, Н. О.
Аксьонова, О. Ф.
Добровольська, В. О.
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі

Экземпляры всего: 1
ЧЗ (1)
Свободны: ЧЗ (1)