Вид документа : Однотомное издание Шифр издания : 641.5/Т 38 Автор(ы) : Капліна Т. В., Білоусько О. А., Шаповал Н. І., Кущ Л. І. Заглавие : Технологія продукції ресторанного господарства. Полтавська кухня : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. Выходные данные : Київ: Центр учбової літ., 2008 Колич.характеристики :280 с Примечания : Бібліогр.: с.277-279 ISBN, Цена 978-966-364-743-2: 55.00 р. УДК : 641.5 + 641.5(075.8) MeSH-главная: ПИЩЕВАЯ ТЕХНОЛОГИЯ -- FOOD TECHNOLOGY КУЛИНАРИЯ -- COOKING ПИЩЕВЫЕ РЕЦЕПТЫ -- FOOD, FORMULATED РЕСТОРАНЫ -- RESTAURANTS УКРАИНА -- UKRAINE Аннотация: Викладено основи технології продукції ресторанного господарства, фізико-хімічні, біохімічні та технологічні зміни при оброблянні сировини та напівфабрикатів. Подано асортимент сировини, що використовується у закладах ресторанного господарства, вимоги до її якості. Вперше проведено історико-етнографічні дослідження полтавської кухні. Представлено сучасний асортимент фірмових страв полтавської кухні. Экземпляры :НА(1) Свободны : НА(1) Доп.точки доступа: Капліна, Т. В. Білоусько, О. А. Шаповал, Н. І. Кущ, Л. І. |