Вид документа : Однотомное издание Шифр издания : 613.2/М 48 Автор(ы) : Мельниченко Т. І. Заглавие : Гігієнічні аспекти застосування синтетичних барвників у харчовій промисловості : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. биол. наук : [спец.]14.02.01 "Гігієна та професійна патологія" Выходные данные : Київ, 2009 Колич.характеристики :20 с Коллективы : Ін-т гігієни та мед. екології ім. О. М. Марзєєва Примечания : Бібліогр.: с.14-16 УДК : 613.2 + 613.29 MeSH-главная: ПИЩЕВАЯ ПРОМЫШЛЕННОСТЬ -- FOOD INDUSTRY ПИЩЕВЫЕ КРАСИТЕЛИ -- FOOD COLORING AGENTS ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD ПИЩЕВАЯ САНИТАРИЯ -- FOOD INSPECTION Экземпляры :КСХ(1) Свободны : КСХ(1) Доп.точки доступа: Ін-т гігієни та мед. екології ім. О. М. Марзєєва |