Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 613.2/М 48
Автор(ы) : Мельниченко Т. І.
Заглавие : Гігієнічні аспекти застосування синтетичних барвників у харчовій промисловості : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. биол. наук : [спец.]14.02.01 "Гігієна та професійна патологія"
Выходные данные : Київ, 2009
Колич.характеристики :20 с
Коллективы : Ін-т гігієни та мед. екології ім. О. М. Марзєєва
Примечания : Бібліогр.: с.14-16
УДК : 613.2 + 613.29
MeSH-главная: ПИЩЕВАЯ ПРОМЫШЛЕННОСТЬ -- FOOD INDUSTRY
ПИЩЕВЫЕ КРАСИТЕЛИ -- FOOD COLORING AGENTS
ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD
ПИЩЕВАЯ САНИТАРИЯ -- FOOD INSPECTION
Экземпляры :КСХ(1)
Свободны : КСХ(1)
Доп.точки доступа:
Ін-т гігієни та мед. екології ім. О. М. Марзєєва