Вид документа : Многотомное издание
Шифр издания : 613.2/Г 46
Автор(ы) : Ципріян В. І., Матасар І. Т., Слободкін В. І., Козярін І. П.
Заглавие : Гігієна харчування з основами нутриціології: [підруч. для студентів вищ. мед. навч. закл. ІІІ-ІV рівнів акредитації] : у 2 кн./ ред. В. І. Ципріян. Кн. 2
Выходные данные : Київ: Медицина, 2007
Колич.характеристики :544 с
Примечания : Бібліогр. в кінці глав. - Рек. МОЗ України
ISBN, Цена 966-8144-03-1: 95.00, 190.00, р.
УДК : 613.2 + 613.292 + 613.2(075.8)
MeSH-главная: ГИГИЕНА -- HYGIENE

ПИТАНИЯ ОЦЕНКА -- NUTRITION ASSESSMENT
ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ АНАЛИЗ -- FOOD ANALYSIS
ФУНКЦИОНАЛЬНЫЕ ПРОДУКТЫ -- FUNCTIONAL FOOD
Аннотация: У другій книзі підручника описано гігієнічні вимоги до сучасних технологічних процесів виробництва основних харчових продуктів. Значну увагу приділено теорії та методології нормування контамінантів різної природи в харчових продуктах. Уперше на прикладах показано, як визначаються аліментарні ризики захворюваності, наведені підходи до регламентації трансгенної їжі. Ґрунтовно проаналізовано безпеку їжі за вмістом у ній хімічних, радіоактивних і мікробіологічних забруднювачів. У главах, в яких йдеться про харчові отруєння мікробної природи, схарактеризовані властивості мікроорганізмів, умови їхнього розмноження і токсиноутворення у харчових продуктах, описано можливі шляхи забруднення і систему заходів профілактики. Наведено авторську класифікацію харчових отруєнь і детально описано методику їх розслідування. Підручник відповідає програмам перед- та післядипломної підготовки лікарів за фахом «гігієна харчування» і «нутриціологія». Для студентів та інтернів вищих медичних навчальних закладів III—IV рівнів акредитації
Экземпляры : всего : НА(1), ЧЗ(1)
Свободны : ЧЗ(1)
Доп.точки доступа:
Ципріян, В. І. \ред.\
Ципріян, В. І.
Матасар, І. Т.
Слободкін, В. І.
Козярін, І. П.