Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 613.2/Я 97
Автор(ы) : Ященко, Оксана Владиславівна
Заглавие : Гігієнічна оцінка харчової та біологічної цінності грибів, культивованих на поживних середовищах з додаванням наноцитратів біометалів : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. біол. наук : [спец.]14.02.01 "Гігієна"
Выходные данные : Київ, 2013
Колич.характеристики :21 с
Коллективы : Ін-т гігієни та мед. екології ім. О. М. Марзєєва
Примечания : Бібліогр.: с. 16-19
УДК : 613.2
MeSH-главная: ГРИБЫ -- FUNGI
МИЦЕЛИЙ -- MYCELIUM
ЦИТРАТЫ -- CITRATES
Экземпляры :КСХ(1)
Свободны : КСХ(1)
Доп.точки доступа:
Ін-т гігієни та мед. екології ім. О. М. Марзєєва