Вид документа : Однотомное издание Шифр издания : 613.2/Я 97 Автор(ы) : Ященко, Оксана Владиславівна Заглавие : Гігієнічна оцінка харчової та біологічної цінності грибів, культивованих на поживних середовищах з додаванням наноцитратів біометалів : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. біол. наук : [спец.]14.02.01 "Гігієна" Выходные данные : Київ, 2013 Колич.характеристики :21 с Коллективы : Ін-т гігієни та мед. екології ім. О. М. Марзєєва Примечания : Бібліогр.: с. 16-19 УДК : 613.2 MeSH-главная: ГРИБЫ -- FUNGI МИЦЕЛИЙ -- MYCELIUM ЦИТРАТЫ -- CITRATES Экземпляры :КСХ(1) Свободны : КСХ(1) Доп.точки доступа: Ін-т гігієни та мед. екології ім. О. М. Марзєєва |