Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 613.2/Х-76
Автор(ы) : Хоменко, Ірина Михайлівна
Заглавие : Гігієнічне обґрунтування організації харчування в системі протирадіаційного захисту населення при великомасштабних радіаційних аваріях : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра мед. наук : [спец.]14.02.01 "Гігієна та професійна патологія"
Выходные данные : Київ, 2015
Колич.характеристики :39 с
Коллективы : Ін-т гігієни та мед. екології ім. О. М. Марзєєва , Нац. МА післядипломної освіти ім. П. Л. Шупика
Примечания : Бібліогр.: с. 29-35
УДК : 613.2
MeSH-главная: ЧЕРНОБЫЛЬСКАЯ ЯДЕРНАЯ КАТАСТРОФА -- CHERNOBYL NUCLEAR ACCIDENT
РАДИАЦИОННАЯ ЗАЩИТА -- RADIATION PROTECTION
ЗДОРОВЬЯ СОСТОЯНИЕ -- HEALTH STATUS
ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ ЗАГРЯЗНЕНИЕ РАДИОАКТИВНОЕ -- FOOD CONTAMINATION, RADIOACTIVE

ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD
Экземпляры :КСХ(1)
Свободны : КСХ(1)
Доп.точки доступа:
Ін-т гігієни та мед. екології ім. О. М. Марзєєва
Нац. МА післядипломної освіти ім. П. Л. Шупика