Вид документа : Однотомное издание Шифр издания : 613.2/Х-76 Автор(ы) : Хоменко, Ірина Михайлівна Заглавие : Гігієнічне обґрунтування організації харчування в системі протирадіаційного захисту населення при великомасштабних радіаційних аваріях : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра мед. наук : [спец.]14.02.01 "Гігієна та професійна патологія" Выходные данные : Київ, 2015 Колич.характеристики :39 с Коллективы : Ін-т гігієни та мед. екології ім. О. М. Марзєєва , Нац. МА післядипломної освіти ім. П. Л. Шупика Примечания : Бібліогр.: с. 29-35 УДК : 613.2 MeSH-главная: ЧЕРНОБЫЛЬСКАЯ ЯДЕРНАЯ КАТАСТРОФА -- CHERNOBYL NUCLEAR ACCIDENT РАДИАЦИОННАЯ ЗАЩИТА -- RADIATION PROTECTION ЗДОРОВЬЯ СОСТОЯНИЕ -- HEALTH STATUS ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ ЗАГРЯЗНЕНИЕ РАДИОАКТИВНОЕ -- FOOD CONTAMINATION, RADIOACTIVE ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD Экземпляры :КСХ(1) Свободны : КСХ(1) Доп.точки доступа: Ін-т гігієни та мед. екології ім. О. М. Марзєєва Нац. МА післядипломної освіти ім. П. Л. Шупика |