Вид документа : Однотомное издание Шифр издания : 613.2/М 54 Заглавие : Методика оцінки харчового статусу людини та адекватності індивідуального харчування : навч.-метод. пособ. для самостійної роботи студентів з гігієни харчування . -2-те вид., випр. і доп. Выходные данные : Київ, 1999 Колич.характеристики :60 с Коллективы : Нац. МУ ім. О. О. Богомольця : УДК : 613.2 MeSH-главная: НАУКА О ПИТАНИИ -- NUTRITIONAL SCIENCES УЧЕБНЫЕ ПОСОБИЯ -- TEACHING MATERIALS Экземпляры :КСХ(1) Свободны : КСХ(1) Доп.точки доступа: Ципріян, В. І. \уклад.\ Велика, Н.В. \уклад.\ Яковенко, В.Г. \уклад.\ Нац. МУ ім. О. О. Богомольця |