Вид документа : Многотомное издание
Шифр издания : 617.5-089/К 49
Автор(ы) :
Заглавие : Клінічна анатомія та оперативна хірургія: підруч. для студентів мед. ф-тів вишів України IV рівня акредитації/ В. І. Півторак [та ін.] ; ред.: В. І. Півторак, О. Б. Кобзар. Т. 1
Выходные данные : Вінниця: Нова Книга, 2021
Колич.характеристики :568 с.: іл.
Примечания : Рек. Вченою радою ВНМУ ім. М. І. Пирогова (протокол № 9 від 26 черв. 2020 р.)
ISBN, Цена 978-966-382-915-9: 800.00, 1150.00, р.
УДК : 617.5-089 + 611.9(075.8) + 617.5-089(075.8) + 616-089.11(075.8)
MeSH-главная: ХИРУРГИЧЕСКИЕ ОПЕРАЦИИ -- SURGICAL PROCEDURES, OPERATIVE
АНАТОМИЯ ТОПОГРАФИЧЕСКАЯ -- ANATOMY, REGIONAL
Аннотация: Підручник створено у відповідності з новою навчальною програмою для медичних факультетів з урахуванням рекомендацій МОН та МОЗ України. Над створенням підручника працював авторський колектив, у якому об’єднали свої зусилля фахівці, що представляють більшість медичних закладів вищої освіти України. Мета підручника - надання конкретних знань з будови тіла людини, які становлять основу для обгрунтування постановки діагнозу, вибору оптимальних оперативних доступів та оперативних прийомів, засвоєння техніки хірургічних втручань. Усі назви анатомічних елементів відповідають Міжнародній анатомічній номенклатурі, прийнятій у м. Сан-Паулу (Бразилія). Українські еквіваленти назв наведено за виданням “Міжнародна анатомічна термінологія (латинські, українські, російські та англійські еквіваленти)” за ред. В. Г. Черкасова (2010). Підручник містить велику кількість оригінальних малюнків та ілюстрацій, спільно створених авторським колективом і художниками видавництва. Для студентів вищих медичних навчальних закладів IV рівня акредитації, інтернів і молодих спеціалістів, що приступають до самостійної роботи та підвищують кваліфікацію
Экземпляры : всего : ЧЗ(1), НА(11)
Свободны : ЧЗ(1), НА(11)
Доп.точки доступа:
Півторак, В. І.
Кобзар, О. Б.
Білаш, С. М.
Вовк, Ю. М.
Гнатюк, М. С.
Колісник, П. Ф.
Фоміна, Л. В.
Шевчук, Ю. Г.
Півторак, В. І. \ред.\
Кобзар, О. Б. \ред.\