Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 544/Ф 11
Автор(ы) : Самойленко С. О., Отрошко Н. О., Аксьонова О. Ф., Добровольська В. О.
Заглавие : Фізична та колоїдна хімія : навч. посіб.
Выходные данные : Харків: Світ Книг, 2022
Колич.характеристики :340 с
Коллективы : Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Примечания : Бібліогр.: с. 338-339. - Рек. Вченою радою Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі (протокол № 16 від 03.07.2017 р.)
ISBN, Цена 978-966-2678-55-0: 160.00 р.
УДК : 544 + 544.77(075.8) + 544(075.8)
MeSH-главная: ХИМИЯ ФИЗИЧЕСКАЯ -- CHEMISTRY, PHYSICAL
КОЛЛОИДЫ -- COLLOIDS
Аннотация: Посібник призначено для студентів, що навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології». Матеріал посібника дозволяє ознайомитися з найбільш поширеними аналітичними методами, які застосовуються під час виробництва та контролю якості харчової продукції. Ознайомлення з фізико-хімічними методами дослідження дозволить навчитися визначати концентрацію і властивості розчінів і дисперсних систем, досліджувати кінетику фізико-хімічних і технологічних процесів, засвоїти основні закономірності процесів одержання, коагуляції та стабілізації золів, набрякання ВМС. Посібник може бути корисним спеціалістам, що займаються проблемами виробництва та контролю якості харчових продуктів, дослідження харчових систем та питаннями харчової та продовольчої безпеки
Экземпляры :ЧЗ(1)
Свободны : ЧЗ(1)
Доп.точки доступа:
Самойленко, С. О.
Отрошко, Н. О.
Аксьонова, О. Ф.
Добровольська, В. О.
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі