Вид документа : Однотомное издание Шифр издания : 613.2:355(477)/Х 22 Автор(ы) : Лотоцька-Дудик У. Б., Крупка Н. О., Брейдак О. А., Чорна В. В., Подолян В. М., Івашкевич Є. М. Заглавие : Харчування військовослужбовців Збройних Сил України : навч. посіб. Выходные данные : Вінниця: Твори, 2023 Колич.характеристики :76 с Коллективы : Львів. НМУ ім. Данила Галицького, Вінниц. НМУ ім. М. І. Пирогова. каф. медицини катастроф та військ. медицини Примечания : Бібліогр.: с. 72-75. - Схвалено і рек. ЦМК Львів. НМУ ім. Данила Галицького, протокол № 2 від 23 трав. 2023 р. ISBN, Цена 978-617-552-475-6: 46.00 р. УДК : 613.2:355(477) + 613.2:355.65(477)(075.8) MeSH-главная: ПИТАНИЯ КОНТРОЛЬ -- NUTRITION SURVEYS ПИТАНИЯ ОЦЕНКА -- NUTRITION ASSESSMENT ВОЕННОСЛУЖАЩИЕ -- MILITARY PERSONNEL Аннотация: У посібнику викладено проблеми організації харчування військовослужбовців ЗСУ. Наведено дані щодо складу раціонів харчування, порівняльна характеристика сухих пайків ЗСУ та країн-членів НАТО Экземпляры :ЧЗ(1) Свободны : ЧЗ(1) Доп.точки доступа: Лотоцька-Дудик, У. Б. Крупка, Н. О. Брейдак, О. А. Чорна, В. В. Подолян, В. М. Івашкевич, Є. М. Матвійчук, М. В. \рец.\ Львів. НМУ ім. Данила Галицького Вінниц. НМУ ім. М. І. Пирогова. каф. медицини катастроф та військ. медицини |