Долайчук, О. П.
    Вплив компонентів натуральної та генетично модифікованої сої на показники імунної і репродуктивної систем у самиць щурів [Текст] / О. П. Долайчук, Р. С. Федорук, І. І. Ковальчук // Фізіологічний журнал. - 2013. - Т. 59, № 2. - С. 65-70


MeSH-головна:
ЖИВОТНЫЕ ЛАБОРАТОРНЫЕ -- ANIMALS, LABORATORY (иммунология, кровь, метаболизм)
ГЛИКОПРОТЕИНЫ -- GLYCOPROTEINS (анализ, биосинтез, иммунология, кровь)
АНТИГЕН-АНТИТЕЛО КОМПЛЕКС -- ANTIGEN-ANTIBODY COMPLEX (анализ, биосинтез, иммунология, кровь)
МОЛЕКУЛЯРНАЯ СТРУКТУРА -- MOLECULAR STRUCTURE
ГЕМАТОЛОГИЧЕСКИЕ БОЛЕЗНИ -- HEMATOLOGIC DISEASES (иммунология, кровь, метаболизм, этиология)
РЕПРОДУКТИВНОЙ СИСТЕМЫ ФИЗИОЛОГИЧЕСКИЕ ПРОЦЕССЫ -- REPRODUCTIVE PHYSIOLOGICAL PROCESSES (иммунология)
ПИЩА ГЕНЕТИЧЕСКИ МОДИФИЦИРОВАННАЯ -- FOOD, GENETICALLY MODIFIED (использование)
СОЯ -- SOYBEANS (иммунология, метаболизм, ультраструктура)
Дод.точки доступу:
Федорук, Р. С.
Ковальчук, І. І.

Вільних прим. немає