Долайчук, О. П. Вплив компонентів натуральної та генетично модифікованої сої на показники імунної і репродуктивної систем у самиць щурів [Текст] / О. П. Долайчук, Р. С. Федорук, І. І. Ковальчук> // Фізіологічний журнал. - 2013. - Т. 59, № 2. - С. 65-70 MeSH-головна: ЖИВОТНЫЕ ЛАБОРАТОРНЫЕ -- ANIMALS, LABORATORY (иммунология, кровь, метаболизм) ГЛИКОПРОТЕИНЫ -- GLYCOPROTEINS (анализ, биосинтез, иммунология, кровь) АНТИГЕН-АНТИТЕЛО КОМПЛЕКС -- ANTIGEN-ANTIBODY COMPLEX (анализ, биосинтез, иммунология, кровь) МОЛЕКУЛЯРНАЯ СТРУКТУРА -- MOLECULAR STRUCTURE ГЕМАТОЛОГИЧЕСКИЕ БОЛЕЗНИ -- HEMATOLOGIC DISEASES (иммунология, кровь, метаболизм, этиология) РЕПРОДУКТИВНОЙ СИСТЕМЫ ФИЗИОЛОГИЧЕСКИЕ ПРОЦЕССЫ -- REPRODUCTIVE PHYSIOLOGICAL PROCESSES (иммунология) ПИЩА ГЕНЕТИЧЕСКИ МОДИФИЦИРОВАННАЯ -- FOOD, GENETICALLY MODIFIED (использование) СОЯ -- SOYBEANS (иммунология, метаболизм, ультраструктура) Дод.точки доступу: Федорук, Р. С. Ковальчук, І. І. Вільних прим. немає |