> Шифр: П602527/2013/1 Журнал 2013р. N 1 Смоляр, В. І. Формула раціонального харчування / В. І. Смоляр. - С.5-9 Романенко, М. С. Про структуру споживання продуктів харчування у Швейцарії та напрямки її змін у 1990- 2010 роках / М. С. Романенко, С. І. Романенко. - С.10-15 Голинько, О. Н. Проблемы безопасности и качества хлебобулочных продуктов / О. Н. Голинько, Η. Π. Левицкая. - С.16-26 Смоляр, В. І. Про вміст мікроелементів у харчових раціонах жителів незалежної України / В. І. Смоляр, Г. І. Петрашенко, О. В. Голохова. - С.27-28 Харченко, О. А. Синтетичні піретроїди: механізм дії, гострі отруєння та віддалені наслідки / О. Α. Харченко, Г. М. Балан, Н. М. Бубало. - С.29-39 Великая, Н. В. Новые противовоспалительные лекарственные соединения Аюрведической медицины с цитотоксическим действием для профилактики и лечения хронических, втом числе онкологических заболеваний / Н. В. Великая, В. Н. Залесский. - С.40-47 Лепешкин, И. В. Оценка опасности остаточных количеств дельтаметрина после обработки препаратами на его основе запасов зерна при хранении / И. В. Лепешкин. - С.48-51 Горцева, Л. В. К вопросу определения токсичных ингредиентов полизтилентерефталата, используемого для упаковки пищевых продуктов / Л. В. Горцева, Т. В. Шутова, Т. П. Костюченко. - С.52-54 Калінін, І. В. Антиоксидантна система щурів за умов інтоксикації важкими металами та при застосуванні α-ліпоєвої і фолієвої кислот / І. В. Калінін, Н. М. Данченко, Б. О. Цудзевич. - С.55-58 Шепельская, Н. Р. Пищевые контаминанты: методологические подходы к изучению их репродуктивной токсичности / Н. Р. Шепельская. - С.59-64 Кузьмінов, Б. П. Алюміній як контамінант харчових продуктів / Б. П. Кузьмінов [и др.]. - С.65-68 Інші автори: Зазуляк Т. С., Агіар Даніель A. M., Харчук Р. В. Смоляр, В. І. Ведична філософія харчування / В. І. Смоляр. - С.69-70 Є примірники у відділах: всього 1 Вільні: 1 |