Вплив координаційних сполук германію (IV) та стануму (IV) на активність деяких гліколітичних і протеолітичних ферментів мікроорганізмів [Текст] / Л. Д. Варбанець [та ін.] // Мікробіологічний журнал : Наук. журн. - 2014. - Т. 76, № 6. - С. 11-18. - Библиогр. в конце ст. . - ISSN 0201-8462


MeSH-головна:
ПОЧВЫ МИКРОБИОЛОГИЯ -- SOIL MICROBIOLOGY
ГЕРМАНИЙ -- GERMANIUM (выделение и очистка, метаболизм, химия)
ОЛОВА СОЕДИНЕНИЯ -- TIN COMPOUNDS (выделение и очистка, метаболизм, химия)
ПЕПТИД-ГИДРОЛАЗЫ -- PEPTIDE HYDROLASES (метаболизм, фармакокинетика)
Дод.точки доступу:
Варбанець, Л. Д.
Мацелюх, О. В.
Нідялкова, Н. А.
Гудзенко, О. В.
Авдіюк, К. В.
Шматкова, Н. В.
Сейфулліна, І. Й.

Вільних прим. немає