Шаповал, В.
    Як зменшити негативний вплив нітратів на здоров’я людини [Текст] / В. Шаповал, В. Писаренко // СЕС. Профілактична медицина. - 2016. - № 4/5. - С. 9-12


MeSH-головна:
НИТРАТЫ -- NITRATES (вредные воздействия, химия)
ВОДЫ ЗАГРЯЗНЕНИЕ ХИМИЧЕСКОЕ -- WATER POLLUTION, CHEMICAL (вредные воздействия)
ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ ЗАГРЯЗНЕНИЕ -- FOOD CONTAMINATION
САНИТАРНОЕ ПРОСВЕЩЕНИЕ -- HEALTH EDUCATION (использование, организация и управление)
Анотація: При тривалому вживанні забрудненої нітратами води і овочів розвивається хронічна нітратна інтоксикація. Повноваження за контролем якості харчових продуктів (води), в т. ч. за вмістом нітратів, зараз покладено на знов створену держпродспоживслужбу. Коли ж населення почує голос її працівників та відчує їхні дії щодо якості продуктів? Чи дочекаємось ми цього?
Дод.точки доступу:
Писаренко, В.

Вільних прим. немає