Ковальчук, Л. Й. Гігієнічна оцінка структури харчування і адекватності споживання нутрієнтів іноземними студентами [Текст] / Л. Й. Ковальчук, К. С. Мельник> // Одеський медичний журнал. - 2017. - N 5. - С. 53-58. - Бібліогр.: с.57-58 MeSH-головна: ПИТАНИЯ ОЦЕНКА -- NUTRITION ASSESSMENT СТУДЕНТЫ -- STUDENTS ЗДОРОВЫЙ ОБРАЗ ЖИЗНИ -- HEALTH BEHAVIOR Анотація: Метою даної роботи був аналіз структури харчування студентів-іноземців, які проходять навчання в Одеському національному медичному університеті, та факторів, що його визначають. Дослідження показало, що фактичне харчування іноземних студентів є незбалансованим за енергетичною цінністю, співвідношенням білків, жирів та вуглеводів, вмістом вітамінів, мікро- та макроелементів, а також створює метаболічну основу для формування аліментарно-залежної патології Дод.точки доступу: Мельник, К. С. Вільних прим. немає |