Ковальчук, Л. Й.
    Гігієнічна оцінка структури харчування і адекватності споживання нутрієнтів іноземними студентами [Текст] / Л. Й. Ковальчук, К. С. Мельник // Одеський медичний журнал. - 2017. - N 5. - С. 53-58. - Бібліогр.: с.57-58


MeSH-головна:
ПИТАНИЯ ОЦЕНКА -- NUTRITION ASSESSMENT
СТУДЕНТЫ -- STUDENTS
ЗДОРОВЫЙ ОБРАЗ ЖИЗНИ -- HEALTH BEHAVIOR
Анотація: Метою даної роботи був аналіз структури харчування студентів-іноземців, які проходять навчання в Одеському національному медичному університеті, та факторів, що його визначають. Дослідження показало, що фактичне харчування іноземних студентів є незбалансованим за енергетичною цінністю, співвідношенням білків, жирів та вуглеводів, вмістом вітамінів, мікро- та макроелементів, а також створює метаболічну основу для формування аліментарно-залежної патології
Дод.точки доступу:
Мельник, К. С.

Вільних прим. немає