Лопатинська, О.
    Обґрунтування принципів раціонального харчування при больовому синдромі [Текст] / О. Лопатинська // Фармацевт практик. - 2019. - № 2. - С. 20-22. - Бібліогр.: в кінці ст.


MeSH-головна:
КОМПЛЕКСНЫЕ РЕГИОНАРНЫЕ БОЛЕВЫЕ СИНДРОМЫ -- COMPLEX REGIONAL PAIN SYNDROMES (диетотерапия, эпидемиология, этиология)
БОЛИ ХРОНИЧЕСКИЕ -- CHRONIC PAIN (диагностика, диетотерапия, этиология)
ПИЩЕВЫЕ ПРИСТРАСТИЯ -- DIET FADS (вредные воздействия)
Анотація: Біль — важлива медична проблема, яка впливає на щоденну активність людини. За даними Міжнародної Асоціації з дослідження болю (International Association for the Study of Pain), а також згідно з результатами багатоцентрового дослідження HUNT на сьогодні поширеність больового синдрому сягає 64%. При цьому кожна п’ята працездатна людина страждає від болю. Водночас слід зазначити, що ця інформація стосується лише клінічно підтверджених випадків больового синдрому
Вільних прим. немає