Ганич, О. Олії: для смакування і лікування [Текст] / О. Ганич, П. Ганинець> // Фармацевт практик. - 2019. - № 6. - С. 30-31 MeSH-головна: МАСЛА РАСТИТЕЛЬНЫЕ -- PLANT OILS (метаболизм, терапевтическое применение, химия) ПИЩЕВЫЕ МИКРОЭЛЕМЕНТЫ -- MICRONUTRIENTS (метаболизм, терапевтическое применение, химия) ВИТАМИНЫ -- VITAMINS (метаболизм, терапевтическое применение, химия) Анотація: У червні наш раціон нарешті урізноманітнюється салатами зі свіжих овочів і фруктів. Якими оліями, окрім традиційної соняшникової, їх можна заправляти, та про лікувальні властивості рослинних олій загалом розповідають професор Оксана Ганич, д-р мед. наук, директор Науково-дослідного інституту фітотерапії Ужгородського національного університету, та Павло Ганинець, головний лікар санаторію «Квітка полонини» (м. Свалява Закарпатської області), заслужений лікар України Дод.точки доступу: Ганинець, П. Вільних прим. немає |