Трач, В. В.
    Активність супероксиддисмутази у тканинах печінки перепелів при хімічній обробці інкубаційних яєць та різному рівні вітаміну Е в раціоні [Текст] = Superoxide dismutase activity in the liver of quilts during the chemical processing of hatching eggs and various level of vitamin E in the diet / В. В. Трач, В. В. Данчук // Медична та клінічна хімія. - 2019. - Том 21, N 3. - С. 58-63


MeSH-головна:
ПЕРЕПЕЛ -- COTURNIX
ЭМБРИОНАЛЬНЫЕ ИССЛЕДОВАНИЯ -- EMBRYO RESEARCH
ПЕЧЕНЬ -- LIVER
ВИТАМИН E -- VITAMIN E
СУПЕРОКСИДДИСМУТАЗА -- SUPEROXIDE DISMUTASE
Анотація: Стан антиоксидантної системи у тварин і птахів впливає на їх ріст, резистентність, продуктивність та якість продукції. Біологічна активність вітаміну Е зумовлена насамперед його антиоксидантною функцією. α-токоферол є найактивнішим природним антиоксидантом. Очевидно, застосування природних антиоксидантів дозволить підвищити активність системи антиоксидантного захисту
The state of the antioxidant system in animals and birds affects their growth, resistance, productivity and product quality. The biological activity of vitamin E is due primarily to its antioxidant function. α-tocopherol is an active natural antioxidant. Obviously, the use of natural antioxidants will increase the activity of the antioxidant defense system
Дод.точки доступу:
Данчук, В. В.

Вільних прим. немає