Influence of Physico-Chemical Factors of Phages Isolated in Dairy Processing Plants of Ukraine [Text] / О. V. Naumenko [et al.] // Мікробіологічний журнал. - 2020. - Том 82, N 6. - P84-93


MeSH-головна:
МОЛОЧНЫЕ ПРОДУКТЫ -- DAIRY PRODUCTS (вирусология, микробиология)
LACTOCOCCUS LACTIS -- LACTOCOCCUS LACTIS (вирусология)
ДЕЗИНФИЦИРУЮЩИЕ СРЕДСТВА -- DISINFECTANTS (химия)
Анотація: Мета. Дослідження віруцидної активності дезінфікуючих засобів у залежності від складу, умов обробки та титру фагової контамінації. Висновки. Експериментально обгрунтовано режими протифагової обробки. Встановлено, що ефективність дезінфекції залежить як від виду та концентрації діючої хімічної речовини, так і від вмісту та властивостей фагів, які циркулюють на молокопереробних підприємствах України.
Дод.точки доступу:
Naumenko, O. V.
Danylenko, S. G.
Kopylova, К. V.
Gunko, S. M.

Вільних прим. немає