Бучко, П. І. Особливості окиснювальної модифікації протеїнів при комбінованій дії харчових добавок [Текст] = Specific features of proteins oxidative modification in the combined action of food additives / П. І. Бучко, М. І. Марущак> // Медична та клінічна хімія. - 2020. - Том 22, N 4. - С. 47-55 MeSH-головна: ПИЩЕВЫЕ ДОБАВКИ -- FOOD ADDITIVES БЕЛКИ -- PROTEINS КРОВЬ -- BLOOD ПЕЧЕНЬ -- LIVER ЛЕГКИЕ -- LUNG Анотація: Скорочення тривалості життя населення України, різке зниження якості життя та індексу здоров’я нації при значному порушенні харчового статусу зумовлюють необхідність порушення питань щодо якості харчової продукції, в тому числі й неконтрольованого використання харчових добавок, тому дане дослідження є актуальним A decrease in the life expectancy of the population of Ukraine, a sharp decrease in the quality of life and the health index of the nation with a significant violation of the nutritional status predetermines the need to raise issues of food quality, including the uncontrolled use of food additives, which determines the relevance of this study Дод.точки доступу: Марущак, М. І. Вільних прим. немає |