Вронська, Л. В.
    Верх-дослідження англіконів флавоноїдів сухого екстакту пагонів чорниці [Текст] = Hplc-research of the flavonoid aglycones of bilberry shoots dry extract / Л. В. Вронська // Фармацевтичний часопис. - 2020. - N 3. - С. 5-14


MeSH-головна:
ФАРМАЦЕВТИЧЕСКИЕ ПРЕПАРАТЫ -- PHARMACEUTICAL PREPARATIONS
ФЛАВАНОНЫ -- FLAVANONES
РАСТЕНИЙ ЭКСТРАКТЫ -- PLANT EXTRACTS
Анотація: Агліконовий профіль флавоноїдів сухого екстракту пагонів чорниці представлений трьома сполуками – кверцетином, мірицетином і кемпферолом, вміст кверцетину є найвищим, а кемпферолу – найнижчим. Кількісне визначення вмісту агліконів (поокреме/сумарне) методом ВЕРХ запропоновано застосовувати як показник якості сухого екстракту пагонів чорниці
The aglycones profile of flavonoids of bilberry shoots dry extract is represented by three compounds – quercetin, myricetin and kaempferol, the content of quercetin is the highest, and kaempferol – the lowest. Quantitative determination of the aglycones content (separately / total) by HPLC is proposed to be used as an indicator of the quality of the bilberry shoots dry extract
Вільних прим. немає