Вплив пробіотичних культур LA-5 та ВВ-12 на самопочуття людей похилого віку [Текст] / О. П. Чагаровський [та ін.] // Журнал неврології ім. Б.М. Маньковського. - 2021. - N 3. - С. 69-70


MeSH-головна:
ПРОБИОТИКИ -- PROBIOTICS
ПОЖИЛЫЕ 80-ТИ ЛЕТ И СТАРШЕ -- AGED, 80 AND OVERAGED, 80 AND OVER
ПИТАНИЯ РАССТРОЙСТВА И ОБМЕНА БОЛЕЗНИ -- NUTRITIONAL AND METABOLIC DISEASES
Анотація: «Біо-йогурт» та «Біо-кефір» мають виражені функціонально–оздоровлюючі властивості за рахунок вмісту пробіотичних культур LA‑5 та ВВ‑12 в порівнянні з традиційним кефіром, що виготовляється з використанням закваски, приготовленої на кефірних грибках. Щоденне вживання пробіотичних культур LA‑5 та ВВ‑12 в кількості більш ніж 10⁸ клітин в 1 г препарату призводить до покращення здоров’я осіб похилого віку
Дод.точки доступу:
Чагаровський, О. П.
Григоров, Ю. Г.
Синєок, Л. Л.
Гавалко, Ю. В.
Семесько, Т. М.
Романенко, М. С.

Вільних прим. немає