Бондар, Л. С. Значення харчової алергії, перекисного окиснення ліпідів і антиоксидантного захисту у формуванні різних варіантів порушення стану підшлункової залози у хворих з поєднаною патологією органів травлення [Текст] / Л. С. Бондар, С. П. Артеменко, І. В. Дегонська> // Педіатрія, акушерство та гінекологія. - 2002. - № 5. - С. 8-10 MeSH-головна: ПИЩЕВАЯ ГИПЕРСЕНСИБИЛИЗАЦИЯ -- FOOD HYPERSENSITIVITY (метаболизм, осложнения) ПЕРЕКИСНОЕ ОКИСЛЕНИЕ ЛИПИДОВ -- LIPID PEROXIDATION (иммунология) АНТИОКСИДАНТЫ -- ANTIOXIDANTS (метаболизм) ПОДЖЕЛУДОЧНОЙ ЖЕЛЕЗЫ БОЛЕЗНИ -- PANCREATIC DISEASES (патофизиология, этиология) ПИЩЕВАРИТЕЛЬНОЙ СИСТЕМЫ БОЛЕЗНИ -- DIGESTIVE SYSTEM DISEASES (патофизиология, этиология) Дод.точки доступу: Артеменко, С. П. Дегонська, І. В. Вільних прим. немає |