Бондар, Л. С.
    Значення харчової алергії, перекисного окиснення ліпідів і антиоксидантного захисту у формуванні різних варіантів порушення стану підшлункової залози у хворих з поєднаною патологією органів травлення [Текст] / Л. С. Бондар, С. П. Артеменко, І. В. Дегонська // Педіатрія, акушерство та гінекологія. - 2002. - № 5. - С. 8-10


MeSH-головна:
ПИЩЕВАЯ ГИПЕРСЕНСИБИЛИЗАЦИЯ -- FOOD HYPERSENSITIVITY (метаболизм, осложнения)
ПЕРЕКИСНОЕ ОКИСЛЕНИЕ ЛИПИДОВ -- LIPID PEROXIDATION (иммунология)
АНТИОКСИДАНТЫ -- ANTIOXIDANTS (метаболизм)
ПОДЖЕЛУДОЧНОЙ ЖЕЛЕЗЫ БОЛЕЗНИ -- PANCREATIC DISEASES (патофизиология, этиология)
ПИЩЕВАРИТЕЛЬНОЙ СИСТЕМЫ БОЛЕЗНИ -- DIGESTIVE SYSTEM DISEASES (патофизиология, этиология)
Дод.точки доступу:
Артеменко, С. П.
Дегонська, І. В.

Вільних прим. немає