Форма документа : Стаття із журналу Шифр видання : Автор(и) : Левченко Л. А., Заведея Т. Л., Левченко К. А., Воробйова О. В., Пилипак Т. А., Галушко С. С., Островский А. В., Герасимов І. Г. Назва : Вплив генетично модифікованих продуктів на стан здоров’я людини Місце публікування : Здоровье ребенка. - 2010. - № 2. - С. 93-96 (Шифр ЗУ27/2010/2) Предметні рубрики: Трансгены Генная инженерия Пищевые продукты Дод.точки доступу: Левченко, Л. А. Заведея, Т. Л. Левченко, К. А. Воробйова, О. В. Пилипак, Т. А. Галушко, С. С. Островский, А. В. Герасимов, І. Г. |