Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Левченко Л. А., Заведея Т. Л., Левченко К. А., Воробйова О. В., Пилипак Т. А., Галушко С. С., Островский А. В., Герасимов І. Г.
Назва : Вплив генетично модифікованих продуктів на стан здоров’я людини
Місце публікування : Здоровье ребенка. - 2010. - № 2. - С. 93-96 (Шифр ЗУ27/2010/2)
Предметні рубрики: Трансгены
Генная инженерия
Пищевые продукты
Дод.точки доступу:
Левченко, Л. А.
Заведея, Т. Л.
Левченко, К. А.
Воробйова, О. В.
Пилипак, Т. А.
Галушко, С. С.
Островский, А. В.
Герасимов, І. Г.