Форма документа : Стаття із журналу Шифр видання : Автор(и) : Варбанець Л. Д., Мацелюх О. В., Нідялкова Н. А., Гудзенко О. В., Авдіюк К. В., Шматкова Н. В., Сейфулліна І. Й. Назва : Вплив координаційних сполук германію (IV) та стануму (IV) на активність деяких гліколітичних і протеолітичних ферментів мікроорганізмів Місце публікування : Мікробіологічний журнал: Наук. журн./ НАН України, Ін-т мікробіології і вірусології ім. Д.К. Заболотного, Національний аграрний ун-т, Нац.аграр.ун-т. - Київ, 2014. - Т. 76, № 6. - С. 11-18. - ISSN 0201-8462 (Шифр МУ14/2014/76/6). - ISSN 0201-8462 Примітки : Библиогр. в конце ст. MeSH-головна: ПОЧВЫ МИКРОБИОЛОГИЯ -- SOIL MICROBIOLOGY ГЕРМАНИЙ -- GERMANIUM ОЛОВА СОЕДИНЕНИЯ -- TIN COMPOUNDS ПЕПТИД-ГИДРОЛАЗЫ -- PEPTIDE HYDROLASES Дод.точки доступу: Варбанець, Л. Д. Мацелюх, О. В. Нідялкова, Н. А. Гудзенко, О. В. Авдіюк, К. В. Шматкова, Н. В. Сейфулліна, І. Й. |