Форма документа : Стаття із журналу Шифр видання : Автор(и) : Ковальчук Л. Й., Мельник К. С. Назва : Гігієнічна оцінка структури харчування і адекватності споживання нутрієнтів іноземними студентами Місце публікування : Одеський медичний журнал. - Одеса, 2017. - N 5. - С. 53-58 (Шифр ОУ2/2017/5) Примітки : Бібліогр.: с.57-58 MeSH-головна: ПИТАНИЯ ОЦЕНКА -- NUTRITION ASSESSMENT СТУДЕНТЫ -- STUDENTS ЗДОРОВЫЙ ОБРАЗ ЖИЗНИ -- HEALTH BEHAVIOR Анотація: Метою даної роботи був аналіз структури харчування студентів-іноземців, які проходять навчання в Одеському національному медичному університеті, та факторів, що його визначають. Дослідження показало, що фактичне харчування іноземних студентів є незбалансованим за енергетичною цінністю, співвідношенням білків, жирів та вуглеводів, вмістом вітамінів, мікро- та макроелементів, а також створює метаболічну основу для формування аліментарно-залежної патології Дод.точки доступу: Мельник, К. С. |