Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Ковальчук Л. Й., Мельник К. С.
Назва : Гігієнічна оцінка структури харчування і адекватності споживання нутрієнтів іноземними студентами
Місце публікування : Одеський медичний журнал. - Одеса, 2017. - N 5. - С. 53-58 (Шифр ОУ2/2017/5)
Примітки : Бібліогр.: с.57-58
MeSH-головна: ПИТАНИЯ ОЦЕНКА -- NUTRITION ASSESSMENT
СТУДЕНТЫ -- STUDENTS
ЗДОРОВЫЙ ОБРАЗ ЖИЗНИ -- HEALTH BEHAVIOR
Анотація: Метою даної роботи був аналіз структури харчування студентів-іноземців, які проходять навчання в Одеському національному медичному університеті, та факторів, що його визначають. Дослідження показало, що фактичне харчування іноземних студентів є незбалансованим за енергетичною цінністю, співвідношенням білків, жирів та вуглеводів, вмістом вітамінів, мікро- та макроелементів, а також створює метаболічну основу для формування аліментарно-залежної патології
Дод.точки доступу:
Мельник, К. С.