Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Гозак С. В., Єлізарова О. Т., Станкевич Т. В., Парац А. М.
Назва : Фактичне харчування сучасних школярів та його вплив на розумову працездатність і втому
Місце публікування : Довкілля та здоров’я. - Київ, 2017. - N 3. - С. 29-33 (Шифр ДУ9/2017/3)
MeSH-головна: ПИТАНИЯ ОЦЕНКА -- NUTRITION ASSESSMENT
ШКОЛЬНИКИ -- SCHOOL STUDENTS
Анотація: Незадовільне харчування характерне для 19% учнів середнього і 16% старшого шкільного віку. Встановлено зв’язок підвищення продуктивності розумової працездатності з ростом інтегральної оцінки харчування. Неудовлетворительное питание характерно для 19% учащихся среднего и 16% старшего школьного возраста. Установлена связь повышения продуктивности умственной работоспособности с ростом интегральной оценки питания.
Дод.точки доступу:
Гозак, С. В.
Єлізарова, О. Т.
Станкевич, Т. В.
Парац, А. М.