Форма документа : Стаття із журналу Шифр видання : Автор(и) : Попова Т. М., Тимошенко Л. В., Карабан О. М., Лобойко Л. І., Лоскутов М. Ф., Радзієвська І. В. Назва : Майстер-клас як інноваційний метод у викладанні гігієни харчування Місце публікування : Проблеми безперервної медичної освіти та науки. - Х., 2018. - N 3. - С. 21-25 (Шифр ПУ56/2018/3) MeSH-головна: ПИТАНИЯ КОНТРОЛЬ -- NUTRITION SURVEYS ГИГИЕНА -- HYGIENE Анотація: Майстер-клас на тему "Гігієнічні вимоги до виробництва та якості молочних продуктів" проводять висококваліфіковані фахівці в галузі переробки молока. Слухачі набувають знань про особливості сучасного виробництва й контролю якості молочної продукції, формують професійні навички й уміння під час проведення санітарного контролю виробництва молочних продуктів для дитячого харчування.Мастер-класс на тему "Гигиенические требования к производству и качеству молочных продуктов" проводят высококвалифицированные специалисты в области переработки молока. Слушатели приобретают знания об особенностях современного производства и контроля качества молочной продукции, формируют профессиональные навыки и умения при проведении санитарного контроля производства молочных продуктов для детского питания. Дод.точки доступу: Попова, Т. М. Тимошенко, Л. В. Карабан, О. М. Лобойко, Л. І. Лоскутов, М. Ф. Радзієвська, І. В. |