Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Поліванова О. В., Чижевський В. В., Висеканцев І. П., Буряк І. А., Фалько О. В.
Назва : Чи можливо використання нанокристалічних сполук у середовищах для гіпотермічного зберігання дріжджів штаму Saccharomyces cerevisiae var. boulardii?
Паралельн. назви :Is it possible to use nanocrystalline compounds in media for hypothermic storage of yeast Saccharomyces cerevisiae var. boulardii strains?
Місце публікування : Проблеми кріобіології і кріомедицини. - Харків, 2019. - Т. 29, № 2. - С. 159 (Шифр ПУ73/2019/29/2)
MeSH-головна: КРИОПРЕЗЕРВАЦИЯ -- CRYOPRESERVATION
ДРОЖЖИ -- YEASTS
Анотація: Мета нашого дослідження – визначення можливого негативного впливу розчинів нанорозмірних сполук на мікроорганізми
Дод.точки доступу:
Поліванова, О. В.
Чижевський, В. В.
Висеканцев, І. П.
Буряк, І. А.
Фалько, О. В.