Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Бучко П. І., Марущак М. І.
Назва : Особливості окиснювальної модифікації протеїнів при комбінованій дії харчових добавок
Паралельн. назви :Specific features of proteins oxidative modification in the combined action of food additives
Місце публікування : Медична та клінічна хімія. - Тернопіль, 2020. - Том 22, N 4. - С. 47-55 (Шифр МУ92/2020/22/4)
MeSH-головна: ПИЩЕВЫЕ ДОБАВКИ -- FOOD ADDITIVES
БЕЛКИ -- PROTEINS
КРОВЬ -- BLOOD
ПЕЧЕНЬ -- LIVER
ЛЕГКИЕ -- LUNG
Анотація: Скорочення тривалості життя населення України, різке зниження якості життя та індексу здоров’я нації при значному порушенні харчового статусу зумовлюють необхідність порушення питань щодо якості харчової продукції, в тому числі й неконтрольованого використання харчових добавок, тому дане дослідження є актуальнимA decrease in the life expectancy of the population of Ukraine, a sharp decrease in the quality of life and the health index of the nation with a significant violation of the nutritional status predetermines the need to raise issues of food quality, including the uncontrolled use of food additives, which determines the relevance of this study
Дод.точки доступу:
Марущак, М. І.