Форма документа : Стаття із журналу Шифр видання : Автор(и) : Бондар Л. С., Артеменко С. П., Дегонська І. В. Назва : Значення харчової алергії, перекисного окиснення ліпідів і антиоксидантного захисту у формуванні різних варіантів порушення стану підшлункової залози у хворих з поєднаною патологією органів травлення Місце публікування : Педіатрія, акушерство та гінекологія. - 2002. - № 5. - С. 8-10 (Шифр ПУ2/2002/5) MeSH-головна: ПИЩЕВАЯ ГИПЕРСЕНСИБИЛИЗАЦИЯ -- FOOD HYPERSENSITIVITY ПЕРЕКИСНОЕ ОКИСЛЕНИЕ ЛИПИДОВ -- LIPID PEROXIDATION АНТИОКСИДАНТЫ -- ANTIOXIDANTS ПОДЖЕЛУДОЧНОЙ ЖЕЛЕЗЫ БОЛЕЗНИ -- PANCREATIC DISEASES ПИЩЕВАРИТЕЛЬНОЙ СИСТЕМЫ БОЛЕЗНИ -- DIGESTIVE SYSTEM DISEASES Дод.точки доступу: Артеменко, С. П. Дегонська, І. В. |