Фактичне харчування сучасних школярів та його вплив на розумову працездатність і втому / С. В. Гозак [та ін.] // Довкілля та здоров’я. - 2017. - N 3. - С. 29-33


MeSH-главная:
ПИТАНИЯ ОЦЕНКА -- NUTRITION ASSESSMENT
ШКОЛЬНИКИ -- SCHOOL STUDENTS
Аннотация: Незадовільне харчування характерне для 19% учнів середнього і 16% старшого шкільного віку. Встановлено зв’язок підвищення продуктивності розумової працездатності з ростом інтегральної оцінки харчування.
Неудовлетворительное питание характерно для 19% учащихся среднего и 16% старшего школьного возраста. Установлена связь повышения продуктивности умственной работоспособности с ростом интегральной оценки питания.
Доп.точки доступа:
Гозак, С. В.
Єлізарова, О. Т.
Станкевич, Т. В.
Парац, А. М.

Свободных экз. нет