Кузнєцова, В. Ю. Дослідження антоціанів лушпиння цибулі ріпчастої [Текст] = Onion’s peels anthocyanins studying / В. Ю. Кузнєцова, В. С. Кисличенко, Н. А. Сущук> // Медична та клінічна хімія = Medical and clinical chemistry. - 2018. - Том 20, N 1. - С. 66-70 MeSH-главная: АНТОЦИАНИНЫ -- ANTHOCYANINS ЛУК -- ALLIUM Аннотация: Актуальним завданням сьогодення є вивчення хімічного складу і біологічної активності відходів рослинництва. До рослин, що утворюють як первинні, так і вторинні відходи, належить цибуля ріпчаста – Allium cepa L., родини Alliaceae. Первинні відходи цибулі ріпчастої (лушпиння) утворюються безпосередньо після збору врожаю, вторинні – при переробці харчовою промисловістю (ДСТУ -3234-95 – Цибуля ріпчаста свіжа) Доп.точки доступа: Кисличенко, В. С. Сущук, Н. А. Свободных экз. нет |