Кузнєцова, В. Ю.
    Дослідження антоціанів лушпиння цибулі ріпчастої [Текст] = Onion’s peels anthocyanins studying / В. Ю. Кузнєцова, В. С. Кисличенко, Н. А. Сущук // Медична та клінічна хімія = Medical and clinical chemistry. - 2018. - Том 20, N 1. - С. 66-70


MeSH-главная:
АНТОЦИАНИНЫ -- ANTHOCYANINS
ЛУК -- ALLIUM
Аннотация: Актуальним завданням сьогодення є вивчення хімічного складу і біологічної активності відходів рослинництва. До рослин, що утворюють як первинні, так і вторинні відходи, належить цибуля ріпчаста – Allium cepa L., родини Alliaceae. Первинні відходи цибулі ріпчастої (лушпиння) утворюються безпосередньо після збору врожаю, вторинні – при переробці харчовою промисловістю (ДСТУ -3234-95 – Цибуля ріпчаста свіжа)
Доп.точки доступа:
Кисличенко, В. С.
Сущук, Н. А.

Свободных экз. нет