Юрченко, Л. І. Технологія низькотемпературної обробки м’ясних напівфабрикатів на основі яловичого фаршу, модифікованого біологічною домішкою "Магнетофуд" = Technique of Low Temperature Processing of Ground Beef Meat Semi-Finished Products, Modified with Food Supplement ’Magnetofood’ / Л. І. Юрченко, І. В. Цихановська, О. Ю. Приходько> // Проблеми кріобіології і кріомедицини = Problems of cryobiology and cryomedicine. - 2018. - Т. 28, № 2. - С. 190 MeSH-главная: МЯСНЫЕ ПРОДУКТЫ -- MEAT PRODUCTS (стандарты) КРИОПРЕЗЕРВАЦИЯ -- CRYOPRESERVATION (использование, методы) Аннотация: Для підвищення повноцінності м’ясної сировини, збереження її структури і складу необхідне використання сучасних досягнень технічної біохімії і, зокрема, модифікаційних препаратів у процесі низькотемпературного зберігання продуктів. У роботі представлено модифікаційну біологічну домішку «Магнетофуд» – ультратонкийпорошок суміші оксидів двох- і трьохвалентного заліза дисперсністю 70–80 нм. Мета роботи – розробка рецептури та технологічної схеми виробництва заморожених м’ясних напівфабрикатів на основі яловичого фаршу, модифікованого «Магне-тофудом» Доп.точки доступа: Цихановська, І. В. Приходько, О. Ю. Свободных экз. нет |