Сучасні погляди на пилково-харчовий синдром [Текст] / Ю. Г. Антипкін [та ін.] // Перинатологія та педіатрія. - 2017. - № 4. - С. 84-88. - Бібліогр. в кінці ст.


MeSH-главная:
ПИЩЕВАЯ ГИПЕРСЕНСИБИЛИЗАЦИЯ -- FOOD HYPERSENSITIVITY (диагностика, патофизиология, этиология)
ПАТОЛОГИЧЕСКИЕ СОСТОЯНИЯ, ПРИЗНАКИ БОЛЕЗНЕЙ И СИМПТОМЫ -- PATHOLOGICAL CONDITIONS, SIGNS AND SYMPTOMS
ДИАГНОСТИКИ МОЛЕКУЛЯРНОЙ МЕТОДЫ -- MOLECULAR DIAGNOSTIC TECHNIQUES (использование, методы)
ДЕТИ -- CHILD
Аннотация: Наведено особливості сенсибілізації до первинних та перехресно-реагуючих компонентів рослинних алергенів, перелік білків-алергенів, які беруть участь у реакціях перехресту. Визначення сенсибілізації до конкретного алергену рослинного продукту та введення в клінічну практику компонентної діагностики дає змогу спрогнозувати достовірність виникнення симптомів алергії, можливість виникнення перехресних реакцій та ризику їх розвитку, призначити оптимальні елімінаційні заходи, підвищити ефективність алерген-специфічної імунотерапії
Доп.точки доступа:
Антипкін, Ю. Г.
Матвєєва, С. Ю.
Уманець, Т. Р.
Лапшин, В. Ф.
Кондратенкова, Т. В.
Смірнова, О. А.

Свободных экз. нет