Сучасні погляди на пилково-харчовий синдром [Текст] / Ю. Г. Антипкін [та ін.]> // Перинатологія та педіатрія. - 2017. - № 4. - С. 84-88. - Бібліогр. в кінці ст.
MeSH-главная: ПИЩЕВАЯ ГИПЕРСЕНСИБИЛИЗАЦИЯ -- FOOD HYPERSENSITIVITY (диагностика, патофизиология, этиология) ПАТОЛОГИЧЕСКИЕ СОСТОЯНИЯ, ПРИЗНАКИ БОЛЕЗНЕЙ И СИМПТОМЫ -- PATHOLOGICAL CONDITIONS, SIGNS AND SYMPTOMS ДИАГНОСТИКИ МОЛЕКУЛЯРНОЙ МЕТОДЫ -- MOLECULAR DIAGNOSTIC TECHNIQUES (использование, методы) ДЕТИ -- CHILD Аннотация: Наведено особливості сенсибілізації до первинних та перехресно-реагуючих компонентів рослинних алергенів, перелік білків-алергенів, які беруть участь у реакціях перехресту. Визначення сенсибілізації до конкретного алергену рослинного продукту та введення в клінічну практику компонентної діагностики дає змогу спрогнозувати достовірність виникнення симптомів алергії, можливість виникнення перехресних реакцій та ризику їх розвитку, призначити оптимальні елімінаційні заходи, підвищити ефективність алерген-специфічної імунотерапії Доп.точки доступа: Антипкін, Ю. Г. Матвєєва, С. Ю. Уманець, Т. Р. Лапшин, В. Ф. Кондратенкова, Т. В. Смірнова, О. А.
Свободных экз. нет
|