Бездітко, Т. В.
    Етіологічні фактори у хворих на бронхіальну астму та цукровий діабет 2-го типу [Текст] / Т. В. Бездітко, Г. В. Єрьоменко, О. М. Хохуда // Клінічна імунологія. Алергологія. Інфектологія. - 2020. - N 2. - С. 65


MeSH-главная:
АСТМА БРОНХИАЛЬНАЯ -- ASTHMA (иммунология, этиология)
ДИАБЕТ САХАРНЫЙ, ТИП 2 -- DIABETES MELLITUS, TYPE 2 (иммунология, этиология)
КОМОРБИДНОСТЬ -- COMORBIDITY
Аннотация: Пшениця є однією з основних зернових культур, що належать до родини злакових і є основним продуктом харчування в багатьох країнах по всьому світу. Пшениця, як і всі харчові продукти, містить низку білків: альбуміни, глобуліни, глютен, або клейковину. Типи і пропорції вмісту білків дуже впливають на якість і кінцеві властивості зернових. Основні білки в пшениці варіюються в залежності від виду, і ця мінливість є однією з причин, чому реакції на різні пшеничні продукти можуть відрізнятися. З розвитком молекулярної діагностики (МД) з’явилася унікальна можливість виявлення критичної молекули розвитку алергії для характеристики профілю сенсибілізації конкретного пацієнта. Відомо, що існує перехресна реактивність між різними видами борошна – пшеничного, житнього, ячмінного та вівсяного, а також кукурудзяного та рисового
Доп.точки доступа:
Єрьоменко, Г. В.
Хохуда, О. М.

Свободных экз. нет