У новому дослідженні продемонстрована користь заміни тваринних жирів на оливкову олію [Текст] // Артеріальна гіпертензія = Артериальная гипертензия = Hypertension. - 2020. - Т. 13, № 2/3. - С. 92


MeSH-главная:
ПИТАНИЯ КОНТРОЛЬ -- NUTRITION SURVEYS
ЖИРЫ ПИЩЕВЫЕ -- DIETARY FATS
Аннотация: У новому дослідженні продемонстрували, що більше споживання оливкової олії асоціювалося зі зниженням ризику серцево-судинних захворювань (ССЗ), а заміна тваринного жиру на рослинну олію в цілому також може бути корисною для більшості людей. При порівнянні груп людей, які споживали оливкову олію в найбільшій кількості (щонайменше 1/2 столової ложки оливкової олії на день) і найменшій кількості (рідше одного разу на місяць), доктор наук Марта Гуаш-Ферре, співробітниця Гарвардської школи громадської охорони здоров’я імені Чана в Бостоні, і її колеги виявили, що в групі, де вдалося замінтити тваринні жири на оливкову
Свободных экз. нет